Je bielenie zubov bezpečné?

Súčasná doba prináša množstvo spôsobov, ako dosiahnuť dokonale biely úsmev. Každý z týchto spôsobov má samozrejme svoje výhody, ale aj nevýhody. Určite vás pri každej z metód zaujíma: „Je bielenie zubov bezpečné? Bude mať nejaký vplyv na zdravie mojich zubov?“. Zuby je možné bieliť u stomatológa (napr. laserom), bieliacimi pásikmi, bieliacimi pastami a pod.

Rozšírené je aj bielenie zubov sódou bikarbónou, ktorá je najhoršia zo všetkých metód bielenia. Táto metóda je dôrazne neodporúčaná zubnými lekármi pretože dochádza k mechanickému zbrusovaniu a poškodzovaniu zubnej skloviny. Dlhodobé bielenie zubov takýmto spôsobom môže mať za následok vážne narušenie zdravia vašich zubov. V tomto prípade platí, že nie vždy je prírodné riešenie tým najsprávnejším.

Bezpečnosť bielenia zubov bieliacimi pásikmi

Bieliace pásiky Crest sú bezpečné a odporúča ich Americká zubná asociácia. Podstatné je zdôrazniť, že je potrebné mať zdravý chrup už pred bielením – ak máte zdravý chrup pred ním, budete ho mať aj po ňom. Dôležité je starostlivo prečítať návod na použitie a dodržiavať inštrukcie (napr. dĺžku pôsobenia). V e-shope Bieliace-pasiky.com a bieliace-pasiky.org obdržíte návod na použitie a tipy pre bielenie zubov ku každému baleniu pásikov.

Bezpečnosť bielenia zubov

Bielenie zubov bieliacimi pásikmi prebieha na základe reakcie aktívnych látok obsiahnutých v produkte. Vždy vyberajte bieliace pásiky, ktoré sú od overenej značky a sú originálom. Dbajte na správny výber bieliach pásikov a nenaleťte na nízku cenu, ktorá môže značiť len niečo pochybné – nízku kvalitu produktu, tzv. „fejk“. Pri neznámych predajcoch si nikdy nemôžete byť istý ani zdravotnou nezávadnosťou produktu.

Bieliace pásiky Crest sú na trhu neoveriteľných 15 rokov a aj vďaka tomu predstavujú 100 % záruku bezpečnosti a efektivity produktu. Dlhoročné skúsenosti ľudí potvrdzujú, že bieliace pásiky sú nezávadné aj pri dlhodobom používaní a ich efekt sa nedá porovnať s ničím iným na trhu – značka Crest je jednoducho absolútna špička v bielení zubov. Vedeli ste, že za legendárnym americkým úsmevom stoja práve tieto bieliace pásiky, ktoré sú bezkonkurenčne najpredávanejšími bieliacimi pásikmi v USA?

Už aj na Slovensku sa tešia mimoriadnej obľube. Skúsenosti skutočných a overených používateľov bieliacich pásikov Crest si viete overiť v recenziách bieliacich pásikov na heureke. Tieto recenzie môžu vypĺňať len naši zákazníci, ktorí reálne v e-shope nakúpili a pásiky vyskúšali alebo ich dlhodobo používajú. Niektorí z nich poznajú bieliace pásiky Crest už z výletu alebo krátkodobého pobytu v USA a jednoznačne potvrdzujú, že nami predávané bieliace pásiky sú ORIGINÁLY bez akýchkoľvek pochybností.

Bieliace pásiky Crest

Výrobca značky Crest, firma Procter & Gamble, pásiky neustále vylepšuje a ešte viac zvyšuje veľmi vysokú kvalitu. Pásiky Crest sú vyrábané priamo v USA a spĺňajú prísne predpisy na kvalitu a zdravotnú nezávadnosť produktov (vždy si na krabičke skontrolujte, či nájdete označenie „Made in USA“).

Bieliace pásiky sú jednou z najefektívnejších a zároveň finančne najdostupnejších možností ako vybieliť zuby.