Prečo nenakupovať bieliace pásiky „na kusy“?

Má zmysel kupovať si pásiky aj na kusy v snahe ušetriť? Jednoznačná odpoveď je: „NIE“. Nielenže tým narušujete bieliacu kúru, ktorá je výrobcom stanovená na určitý počet dní. Delenie klasického balenia pásikov je možné pri veľkom počte aplikácií (napr. Crest Supreme bieliace pásiky). Zároveň veľmi riskujete nákup tzv. „fake“ produktov, teda pásikov vyrábaných v Číne, ktoré nielenže nedosahujú kvalitu a účinok originálnych bieliacich pásikov značky Crest vyrábaných v USA, ale navyše nákupom od neznámeho, neovereného predajcu, riskujete svoje zdravie.

Prečo nenakupovať bieliace pásiky na kusy?

V ponuke nášho e-shopu overeného tisíckami zákazníkov nájdete aj polovičné balenia bieliacich pásikov. Zväčša ide o silný druh bieliacich pásikov, ktorý dokáže vybieliť zuby aj v nižšom počte aplikácií u ľudí, ktorí si zuby bielia pravidelne a biele zuby si len chcú udržiavať. V žiadnom prípade neočakávajte, že pár aplikácií, ktoré kúpite na bazáre od anonymného predajcu, budú mať bieliaci účinok ako originálne bieliace pásiky. Bieliace pásiky Crest sú známe na celom svete, preto sa stále častejšie stávajú predmetom falšovania.

Ako sa nenechať oklamať nedôveryhodným predajcom?

Náš eshop je na trhu už viac ako 7 rokov. Spolu s eshopom Bieliace-pasiky.sk máme obrovské množstvo pozitívnych recenzií od spokojných zákazníkov na dôveryhodnom portály Heureka.sk. Už dĺžka nášho pôsobenia je ukazovateľom kvality našich produktov. Mnoho našich zákazníkov vyskúšalo bieliace pásiky značky Crest už priamo v USA a v recenziách jednoznačne deklarujú, že nami predávané produkty sú jednoznačne originály.

Nakupujte len v overených eshopoch! Nenaleťte na nízku cenu.

Dúfame, že sme vám týmto článkom pomohli vyhnúť sa zbytočnému stresu, strate peňazí a sklamaniu. Na trhu sa stále častejšie objavujú predajcovia a eshopy, ktoré ponúkajú bieliace pásiky značky Crest za veľmi výhodné ceny. Jedinou chybičkou krásy je, že to nie sú bieliace pásiky svetoznámej značky Crest. Každý deň nás kontaktujú nešťastní ľudia, ktorí naleteli nedôveryhodným predajcom. Preto sa majte na pozore a kúpu starostlivo zvážte, urobte si prieskum a nakupujte len v overených eshopov (s certifikátom kvality napr. od Heureky).